OVER MIJ

Een klein meisje was ik (en ben ik nog steeds..), met dik donkerbruin haar. Wat voelde ik me trots toen een juf ooit in mijn taalschriftje schreef dat ik wel schrijfster worden kon. Sindsdien is dat mijn grote missie in het leven. Later zou ik schrijfster worden. Schrijfster en juf. Mijn leven zou dan bestaan uit toveren met letters en uit voorlezen.

Mijn dromen zijn tot nu toe uitgekomen. Ik studeer de pabo én ik schrijf. Ik schrijf, omdat ik zo mijn hoofd kan legen en mijn hart kan luchten. En ik word juf omdat ik heelergmegaknotsieveel van kinderen houd.

In mijn stageklas vertel ik het liefst verhalen. Daar word ik het meest blij van. Ik lees niet alleen veel voor, ik vertel ook graag Bijbelverhalen. Waar ik nog meer blij van word? Van ijs, muziek, de geur van verse thee, van praatpoppen, kloosters en zonsondergangen.

Af en toe borrelen andere dromen op; om een zinnig boek te schrijven, om kinderen in te ruilen voor redacties en radio's of om me te verdiepen in de spoken word world. Dus wie weet waar ik ooit nog beland!

Deze blog is voor mijzelf een steuntje in de rug om te gaan groeien. Want wil je leren schrijven, dan zul je heel hard moeten oefenen. 

Ik vind het leuk om ook van jou te horen! Laat hier vooral een berichtje achter. Liefs!

PS: Op instagram kan je me vinden onder de naam @de_verhalenbreister